Un viatje al imaginari de Martí, llums sons i artefactes ingeniosos. Un passeig per un univers sonor i visual ple de joc, de fascinació, de curiositat, d’exploracions inquietes... Un collage poètic d’objectes. Una amalgama de idees i procesos, imatges i sons. Un espai temps on l’assistent pot adentra-se i experimentar en l’obra de Martí.
Arxius: Exposicions
DÉCHIRÉ, de Gloria Segura
DÉCHIRÉ Acrìlic i llàpis de color sobre taula 130 cm x 130cm. (2024) Obra realitzada expressament per a l’ Espai Ordit de l’ IVAM CADA ALCOI Les flors han sigut associades tradicionalment amb la receptivitat, amb la passivitat, amb l’espera, amb la copa plena o buida, amb la bellesa natural. Iconogràficament, en les tradicions orientals,...
Eternament nou. El legat modernista de la Fundación Mediterráneo
Eternament Nou és un projecte de la Fundación Mediterraneo per a destacar un patrimoni mai abans reunit fora del seu museu. L’exposició abasta el món de les Arts Gràfiques de l’època modernista a través de cartells artístics, anuncis comercials, impresos socials i comercials, exlibris, pay pays, esqueles, records de comunió, menús, desplegables, troquelats, etiquetes i gravats.
LÍNIA DE TEMPS X, d’Isabel Sosa Tortosa
Aquesta obra d'Isabel Sosa organitza i reorganitza peces de fusta separades d’un tauler inicial sobre el llenç, tal com les accions se separen d’un pla inicial i s’organitzen i reorganitzen en la vida mateixa. Una línia de temps, per definició, és una eina visual per a ordenar o explicar una història. El llenç ací suporta la tensió de la línia de temps, com també l’ordit suporta la tensió de la trama, sent la trama la que crea patrons i textures amb l’ajuda de l’ordit i crea un teixit amb les seues característiques particulars.
ATROCITATS LEGALS, instal·lació de Moisés Gil
L’escultura de Moisès Gil es basa en el compromís i la solidaritat, observa al seu voltant, viu les crisis i l’esdevenir de l’ésser humà i, amb el seu treball, vol manifestar el seu activisme i adhesió, així com assumir la responsabilitat com a artista per a expressar les vicissituds i contrarietats que comporta la difícil situació que patim actualment i així, amb aquestes propostes artístiques, fer reflexionar l’espectador per arribar a una reflexió positivista.
ELEMENTS EN EQUILIBRI, de Macu Seguí
Material tèxtil de xenilla acrílica i elements del teler sobre marc de fusta, de 160 x 160 cm. (Obra realitzada especialment per a aquest espai)
El més bonic del món. Fotografia en la col·lecció de la Fundación Mediterráneo
El més bonic del món és la primera exposició de fotografia de la Col·lecció d’Art Fundació Mediterráneo. A través del treball fotogràfic de diversos artistes de gran rellevància, es planteja una reflexió sobre nosaltres mateixos i el nostre entorn, que ens permeta acostar-nos d’una manera més natural a l’art contemporani.
Josep Renau: fer l’art operatiu. Dissenyar l’avenir (tancada per manteniment)
Josep Renau (València, 1907 – Berlín, 1982) és considerat una de les figures més destacades de l’avantguarda a Espanya. Introductor del fotomuntatge polític al nostre país, Renau va ser, així mateix, cartellista, muralista, editor, agitador i teòric de les arts. La seua primerenca militància en el Partit Comunista li va induir a promoure, fins al final de la seua vida, una concepció de l’art al servei de la revolució i el canvi social.
Llàgrimes del cor, de Beatriz Rico
Obra de Beatriz Rico Tortosa exposada en l'IVAM CADA ALCOI a l'espai ORDIT.
Espai Trama: BUIDS PLENS, de Susana Pla
Pobles buits de persones, però plens de records, vivències, enyorances i arrelament. Buits que s’omplin amb l’esperança de la repoblació, la reconstrucció, la reversió o amb la pau del dia a dia i la felicitat d’estar on es vol.